Всички категории
Гореща линия:

86 13752609332

фирма Новини

Ти си тук : Начало>Новини>фирма Новини

Как да изберем подходящото компютърно бюро за вашия дом или офис-H & F (TIANJIN) TECHNOLOGY CO., LTD

ВРЕМЕ: 2021-06-05 ХИТОВЕ : 12

Ще прекарате много време на бюрото си, уверете се, че то е подходящо за вас.

Закупуването на модерен компютър или лаптоп не е незабавна рецепта за успешна работа. Какво правите, когато след няколко часа работа на компютъра тялото ви боли поради неподходящо компютърно бюро?

 

Трябва да намерите подходящо компютърно бюро, което не само ще може да съхранява всички ваши неща, но и ще се погрижи за ергономичните аспекти. 

 HF-A-02L-04-02

Материал

Когато избирате компютърно бюро за дома си, преди всичко обърнете внимание на материала, от който е направено. Продължителността на живота ви на бюрото зависи от това. Добрите бюра, изработени от ПДЧ и ПДЧ, ще бъдат практична, здрава метална рамка, лек MDF лист е вашият най-добър избор.

 

Форма на бюрото


Формата на компютърното бюро също е изключително важно съображение. Тук трябва да се съсредоточите не само върху вашия вкус и интериорен дизайн, но и върху някои практически специфични характеристики.

 

Например, ако имате малък апартамент като един от тях и сте ограничени в пространството, по-добре е да изберете ъглово бюро: този вид бюро ще заема по-малко място и вие също ще можете да поберете книги, списания и периферни устройства доста лесно на него.

 

Ако спестяването на място е най-важното за вас, предлагаме да обърнете внимание на моделите с високи вградени купчини за технически устройства, хартии и книги. Въпреки това, в този случай трябва да имате предвид, че такова бюро не трябва да се поставя близо до прозореца, тъй като това ще попречи на слънчевата светлина да проникне във вашата стая.

 HF-A-07-3

Ергономични аспекти на компютърното бюро

Умната идея е да изберете бюро с матово покритие, което ще ви помогне да намалите отразяващите светлини и от своя страна стресът, поставен върху очите ви. При закупуване на компютърно бюро също е разумно да се уверите, че височината му позволява на ръцете ви да докосват клавиатурата, без да е необходимо да ги спускате или повдигате над кръста.

 

В някои случаи ще трябва да добавите стойка за клавиатура под бюрото. Трябва да се настаните удобно на бюрото, краката да стоят на пода с колене, свити под ъгъл от 90 градуса, а ръцете да са на една линия с талията. Тогава вие сте в състояние да работите на компютъра, без да натоварвате много тялото си.