Всички категории

фирма Новини

Ти си тук : Начало>Новини>фирма Новини

ВРЕМЕ: 2021-05-30 ХИТОВЕ : 12

Как да гарантираме, че опаковката и транспортирането на мебели за домашен офис са безопасни и невредими ---H&F (TIANJIN) TECHNOLOGY CO., LTD

Без значение какъв тип мебели като компютърното бюро, лавицата за книги, стелажите за шкафове или крайната / страничната маса? Всички те са неделими от опаковките. Опаковката трябва да отчита аспекти като естетика, транспорт, удобство и съхранение. Независимо дали мебелите са от фабрика или търговски център, стига да участвате в продажби и транспорт, трябва да вземете предвид опаковката на продукта. Опаковката има за цел да защити продукта по време на циркулационния процес, да улесни съхранението и транспортирането и да улесни продажбите. Съгласно определени методи се приема общото наименование на контейнери, материали и спомагателни материали. Основната функция на мебелните опаковки е да осигурят адекватна защита на мебелните продукти. От производството до използването на мебелни продукти е процес на трансформация на времето и пространството. Този процес включва няколко стъпки като съхранение на мебели, транспорт, продажби и монтаж. Това е най-важната част от доставката до продавача. Качеството на опаковката е пряко свързано със стойността на мебелите и репутацията на марката.

HF-B-15-1

HF-B-15-2

Опаковъчни материали: перлен памук, запечатващо лепило, нокти за крака, ъглови протектори, гъби, торбички с мехурчета, гофрирани кутии, торбички за шиене, дървени рамки и др.

В опаковката на офис мебели от шперплат, компютърна маса, масички за кафе, стелажи за гардероб, трапезарни / странични маси и столове, бюра и столове, серия спални и други мебели са опаковани в кутия. Използваните материали са перлен памук, пяна, кашон, дървена рамка и др. Отвътре навън. Да вземем за пример мебелите за масичка за кафе.

HF-D-28-1

Първата стъпка е да се знае, че последният процес от процеса на опаковане е боядисването. Ето защо, преди опаковането, персоналът трябва да провери дали моделът, спецификацията и процесът са в съответствие с поръчката за експедиция;

Във втората стъпка персоналът трябва да инспектира продукта, както и гладкостта на продукта, състоянието на вдлъбнатина и шипа, дали рамката на вратата е плътна и т.н., т.е. проверката на горния процес, за да се гарантира, че продуктът има качество проблеми.

Третата стъпка е почистването. Персоналът избърсва мебелите с меки неща като памучна прежда и парцали, за да гарантира, че мебелите са чисти и без прах.

Четвъртата стъпка е да увиете мебелите на масичката за кафе с перлен памук. Този перлен памук се използва за опаковане на масата за чай и триене в външния свят поради удар. Имайте предвид, че вътрешният перлен памук трябва да е съобразен с обиколката на продукта, а перленият памук трябва да е чист и без остатъци, а перленият памук трябва да е близо до продукта, а перленият памук трябва да бъде плътно запечатан с уплътняващо лепило за да се гарантира, че повърхността на мебелите не е изложена.

Четвъртата стъпка е да ударите ноктите. Ноктите за краката са изработени от пластмаса, за да се предотврати триенето между мебелите и земята, когато се движи, което ще повлияе на стабилността на мебелите. Можете да използвате дървен чук, за да ударите ноктите, за да работите.

Петата стъпка е да добавите ъгли и ръбове към четирите ъгъла на мебелите. H&F (TIANJIN) TECHNOLOGY CO., LTD разработи уникален пластмасов защитен вътрешен ъгъл с допълнителен слой защита.

Шестата стъпка е опаковането на мебелите. Проверете дали моделът на продукта, номерът и изработката, отбелязани на кутията, са съвместими. По-специално проверете маркировките на стъпките за инсталиране в съответствие с инструкциите за инсталиране, за да избегнете невъзможността клиентите, получаващи стоките, да ги монтират точно.

Седмата стъпка, непосредствено след предишната стъпка, е опаковането на мебелите. Когато декорирате, всеки трябва да му обърне внимание, а не с главата надолу, лепилото за запечатване трябва да е плоско и разстоянието трябва да бъде последователно.