Всички категории
Гореща линия:

86 13752609332

Новини за изложбата

Ти си тук : Начало>Новини>Новини за изложбата

Нашите изложби Новини

ВРЕМЕ: 2021-04-07 ХИТОВЕ : 14

15


6H&F (TIANJIN) TECHNOLOGY CO., LTD се намира в пристанищната зона за свободна търговия в Тиендзин с красива природа и развит транспорт. Разчитайки на географското местоположение на центъра Пекин-Тиендзин-Хъбей и предимствата на околните индустрии, той постепенно се развива от традиционно външнотърговско предприятие до износ на мебели и продажби на метални изделия; продажби на опаковъчни материали и продукти; продажбите на синтетичен материал като основна дейност. Разполага с водеща международна производствена линия и Компютъризираната автоматична система за обработка защитава продукти с основната концепция „околна среда, природа и здраве“. Международни корпоративни групи с пазари в над 50 страни и региони по света. Досега обхватът на бизнеса обхваща Югоизточна Азия, Централна Азия, Близкия изток, Африка, Европа, Южна Америка, Северна Америка и други страни и региони.

Разполагаме с професионален екип D&R, група професионални таланти за техническо управление и висококачествени технически работници, с професионална технология, строг мениджмънт и ултра-епохални дизайнерски концепции, придържайки се към „качеството е нашата база, репутацията е нашето бъдеще, удовлетвореността на клиентите е нашият живот "Въз основа на бизнес философията на„ основата на оцеляването ", ние постоянно актуализираме нашите продукти. Направете добра работа на всяка услуга по продажбите, по време и след продажба, за да осигурите най-доброто качество на продукта и най-доброто обслужване на клиентите.

Всеки колега в H&F (TIANJIN) TECHNOLOGY CO., LTD ще работи заедно, за да се стреми към върхови постижения с иновации и бързина; оформете корпоративна култура с елитен екип; съберете изключителни таланти с корпоративни предимства; в бъдеще ще поддържаме концепцията за развитие на професионализъм, иновации, почтеност и ефективност. Обърнете внимание на екологията на продукта, артистичността, естетиката, безопасността и издръжливостта, продължете да правите иновации, концентрирайте се върху създаването на висококачествени продукти за клиентите и искрено предоставяйте на клиентите задоволителни услуги! нека да отплаваме заедно, да прегърнем бъдещето и да създадем устойчиви операции. Създайте по-добро бъдеще за обществото


Нашето обещание

H&F (TIANJIN) TECHNOLOGY CO., LTD вярва, че всеки трябва да живее в дом, който обича. Чрез технологии и иновации, ние даваме възможност на клиентите бързо и лесно да получат точно това, което искат в обзавеждането на дома, декора, подобряването на дома, домакинските принадлежности и други. Ангажирани да радват своите клиенти на всяка крачка.

Нашата цел

Нашата цел е да бъдем забележителни. Решени да предложат на клиентите по-добра стойност с по-кратки срокове за изпълнение. Клиентите бяха привлечени от нашата способност да проектираме и разработваме иновативни продукти, като същевременно предлагаме лична подкрепа и необикновени преживявания. Нашата изключителна стойност, съчетана с дизайнерски продукти, своевременна доставка и нашата отдаденост на клиентския опит ни направиха отличителен в мебелната индустрия.


Предишна: None

Следващия : None